Bilglas i Falun

Bilglas i Falun

Behöver du hjälp med lagning och reparation av dina bilglas i Falun? Välkommen till Glaskedjan i Falun- ditt glasmästeri i Falun. Vi är proffs på allt!

Vi på Glasmetropolen/Glaskedjan är ett traditionellt glasmästeri som reparerar glas på fastigheter samt byter glas på bilar, bussar och lastbilar. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet precis vad som krävs för att ta hand om dig och din bil på bästa sätt. Välkommen till oss om du bor i Borlänge eller Falun och behöver hjälp med dina bilglas. Vi jobbar både för företag och privatpersoner.

Låt oss ta hand om dina bilglas i Falun!

Glasmetropolen är ett auktoriserat bilglasmästeri vilket innebär att vi utbildas och fortbildas årligen. När du behöver hjälp med dina bilglas i Falun eller på andra platser rekommenderar vi dig att alltid anlita en auktoriserad aktör. På så sätt kan du vara säker på att din bil tas om hand på bästa sätt och att bilens säkerhet sätts först.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Glasmetropolen när du behöver hjälp med dina bilglas i Falun, Borlänge eller Hedemora. Vi har alltid en fri lånebil vid byte av din bilruta!

bilglas borlänge

Välkommen!

BOKA TID HOS OSS

Här kan du snabbt och enkelt göra en bokningsförfrågan. Detta är inte bindande utan bara en förfrågan där vi ringer upp dig och bekräftar din tid. Det går också bra att ringa 0243-151 99 för att boka tid.

 Önskar Lånebil (Vid byte till limmade rutor)

Kontakta oss

Glasmetropolen Borlänge
Besöksadress
Hejargatan 1
781 71 Borlänge
Tel: 0243-151 99
Fax: 0243-153 99
E-Post: info@glasmetropolen.se

Bilglas

Vi byter bilrutor på alla bilar, lastbilar och bussmodeller och samarbetar med alla försäkringsbolag.

Läs mer...

Byggnadsglas

Vi anpassar oss efter dina önskemål när det gäller byggnadsglas. Vi bygger efter just ditt behov.

Läs mer...

PVC Fönster

Vi har klassiska träbågar till aluminium och PVC. Vi hjälper dig hela vägen med allt från måttagning till montering!

Läs mer...

Inglasningar

Vi hjälper dig med att skapa dekorativ hemmiljö med spegel, glasdörrar, glasbord och glashyllor m.m.

Läs mer...