Bilglas Borlänge

Bilglas & Reparation bilrutor Borlänge & Falun

Bilglas i dagens fordon blir alltmer komplexa och allt större. Krav på extrem design, säkerhet och funktioner som antenner, sensorer, larm, solskydd, display mm ger bilglas både större värde och fordonet ökad säkerhet, komfort och hjälpmedel.

Våra arbetsområden

  • Bilrutor
  • Lastbilsrutor
  • Bussrutor
  • Lagning av stenskott

Har du råkat ut för ett stenskott och behöver hjälp att byta vindrutan? Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri och erbjuder säkra reparationer samt byten av bilglas. Vi är specialutbildade och erfarna montörer av bilglas och ser till att din ruta monteras på ett fackmannamässigt vis. Vi ingår i Glaskedjan vilket är en trygghet för dig som kund. Vi är dessutom kvalitetssäkrade genom Dekra och certifierade inom kvalitet och miljö, ISO 9001 och ISO 14001.

Auktoriserat bilglasmästeri Borlänge – Dalarna

Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri vilket innebär att vi utbildas och fortbildas årligen. Auktoriserade bilglasmästerier kontrolleras med stickprov och garanterar att det arbete de utför återställer bilen så att säkerhet och utseende blir det ursprungliga.

Bilglasmästeri i BorlängeAnlita alltid en Auktoriserad Bilglasmästare när du vill ha arbeten för bilglas utförda. I dagens bilar är vindrutan inte bara något som ska ge föraren bästa möjliga sikt. Den bidrar också i hög grad till karossens stabilitet. Detta ställer extra höga krav på monteringen. Vi är experter på bilglas och gör ett hundraprocentigt jobb, vare sig det gäller byte av ruta eller lagning av stenskott.

Boka tid