Glasmästeri Borlänge

Isolerglas

Ett isolerglas består av 2st eller 3st glas. Dessa är sammanfogade vid kanten så att utrymmet mellan glasskivorna blir helt avstängt från den omgivande atmosfären. Isolerglas kan fås med råglas för insynsskydd, lamell eller härdat för säkerhet och energiglas för att sänka värmekostnaderna. Ett isolerglas bestående av två glas kallas “tvåglas-isolerruta” och en ruta bestående av tre glas kallas “treglas-isolerruta”.

Energiglas

Äldre fönster kan vara energibovar. Med moderna energiglas kan man renovera ett befintligt fönster och få dubbelt så bra isolerande förmåga. Bäst är att göra det när man ska renovera eller göra ett större målningsarbete. Då ska man även komplettera med ett nytt energiglas. Man behåller de gamla vackra fönstren och får energisnålt dessutom! Vi gör också glasräcken enligt Dina önskemål, både inomhus och utomhus.

Säkerhetsglas & brandglas

Glas och småbarn kan få vem som helst att bli extra orolig. Tur då att det finns säkerhetsglas! Genom att ersätta glasrutor i utsatta lägen, med härdat eller laminerat glas, slipper du leva med hjärtat i halsgropen. Säkerhetsglas hjälper också till att hålla inbrottstjuvar på avstånd eftersom det är ytterst svårforcerat.

Glasräcke och trappräcke i glas – Borlänge

Trappan har ofta en central plats i våra hem. Ett räcke i glas kan förändra den till en luftig och elegant inredningsdetalj! Vi har allt från kompletta lösningar med räcken, stolpar och fästen i rostfritt stål, till glasskivor som kan monteras i en befintlig träkonstruktion. Både inomhus och utomhus.

Våra glasmästare i Borlänge hjälper dig med allt från inspiration och idéer till måttagning och montering!

Glasmästare – Allt inom glas Borlänge

Vi jobbar för både privatpersoner och företag i Borlänge med omnejd, samt närliggande kommuner.