Inglasning Borlänge

Inglasning & Inglasade Uterum, Borlänge & Falun med omnejd

Inglasade uterum är en perfekt lösning och en genial konstruktion för oss som bor i norden. Uterummet är ett säkert sätt att förlänga vår korta svenska sommar. Glas släpper in det livgivande ljuset, men utestänger vind, nederbörd och kyla.

Ett uterum från oss på Glasmetropolen innebär så mycket mer än ett knippe standardmått, standardutförande och standardutseenden. Vi arbetar istället med kända system och starka varumärken som utstrålar hög kvalitet och flexibilitet.

Valfrihet – I design, utförande, teknik och säkerhet

Vi erbjuder inglasningar för alla behov. Modern design efter dina önskemål, med hela spannet från enkla system som skyddar mot väder och vind till avancerade system som håller värmen även vintertid. Systemen går att få i låsbart utförand

Glöm fasta mått

Vi skräddarsyr din inglasning till villan, sommarhuset eller balkongen i hyreshuset. Du behöver inte anpassa inglasningen efter befintliga standardmått, vi anpassar måtten efter dina förutsättningar.

Kompletta paket

Behöver du komplettera med ett tak så erbjuder vi även där ett flertal lösningar.

Rådgivning

Berätta för oss hur du vill använda ditt uterum så vet vi hur det ska byggas. Hos oss får du kostnadsfri rådgivning och hembesök.

Se mer av våra arbeten via vår YouTube-kanal här: Glasmetropolen på You Tube!