Solfilm

En svalare bil

Solfilmen som vi använder stoppar upp till 65% av solens värmeinstrålning. Den innehåller ett tunt skikt aluminium som reflekterar bort värmen, vilket gör det svalare och behagligare i bilen. Jämför inte vår film med de billigare alternativen. Det är stor skillnad.

UV-Skydd

Våra solfilmer tar bort 99% av UV-strålarna. Solfilmen skyddar alltså mot blekning och uttorkning av inredningen i din bil. Ger ett effektivt insynsskydd. Solfilmen ger ett effektivt insynsskydd som inte ligger och skramlar och är i vägen när man ska lasta bilen. Solfilmen skyddar era ägodelar eftersom man inte kan se in i bilen, men det är inga problem att se ut, och dessutom ger solfilmen ett behagligare klimat och ljus i bilen.

En snyggare ”look”

Solfilmen finns i många nyanser bl. a även ljusare solfilm som ger en diskretare toning. Vill man vara lite speciell så finns det en hel del tvåfärgade och även enfärgade filmer att välja mellan. Oavsett vilken solfilm du väljer så höjer det utseendet på din bil.

Säkerhet

Skulle olyckan vara framme och en ruta krossas, så ger solfilmen ett visst skydd mot glassplitter. Solfilmen håller nämligen ihop den krossade rutan.

Garanti

Vi lämnar alltid garanti på alla våra bilfilmer. Vi monterar solfilmen med den bästa tekniken. Det blir inga skarvar i bakrutan och dessutom har filmen ett extra rephärdat skikt vilket gör den lätt att sköta. Man rengör solfilmen likadant som man putsar en vanlig ruta